joi, 3 iunie 2010

Burritos



Ingrediente:
200 g carne de vita
1 cana de orez fiert
1 ceapa mica
1 ardei gras mic
1 conserva mica de fasole
50 g cascaval
2 linguri de smantana
2 tortilla din faina
2-3 linguri de pico de gallo
ulei
condimente pentru friptura
sare
sos Tabasco

Mod de preparare:
Se curata ardeiul si ceapa si se taie julienne dupa care se calesc in putin ulei cu apa pana se inmoaie si ceapa devine translucida.
Intre timp se taie carnea felii subtiri si se freaca cu putina sare, Tabasco si condimente.
Se incing 2-3 linguri de ulei si se prajeste pana se rumeneste frumos, la foc mare.
Se incalzeste orezul si fasolea.
Se intinde tortilla si se pune jumatate de orez, ceapa si ardeiul calite, o lingura de smantana, cascaval, fasole, rosii, sosul Tabasco dupa care se ruleaza.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu