sâmbătă, 5 iunie 2010

Cordon bleu



Ingrediente:
1 kg piept de pui
500g cascaval
500g sunca
felii de ciuperci
1 ou
faina
pesmet
sare
piper
busuioc
chilli

Mod de preparare:
Pieptul de pui se dezoseaza, se spala, se feliaza pe lung si se bate putin cu ciocanul de snitele.
Intr-o farfurie sau bol se amesteca pesmetul cu sare, piper, putin praf de chilli(daca il doriti putin picant) si putin busuioc.
Se ia o felie de piept de pui peste care se aseaza o felie de cascaval care sa nu acopere toata suprafata feliei de piept pentru a se rula, apoi o felie de sunca si cateva ciuperci.
Se ruleaza pieptul de pui si se fixeaza cu scobitori.
Se dau rulourile prin oua batute cu putina faine dupa care se dau prin pesmetul amestecat cu condimente.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune cordon bleu-ul la prajit la foc mediu timp de circa 5 min.
Dupa ce se prajesc se pot scoate scobitorile.
Se servesc presarati cu parmezan ras sau cu cartofi prajiti presarati cu parmezan ras.
Pofta buna!

2 comentarii: