joi, 21 mai 2009

Muschi Wellington














Ingrediente:
600 gr muschi de vita
200 gr aluat de foietaj
200 gr ciuperci
50 gr ceapa
50 gr ardei colorat
1 ou
50 ml ulei
1/2 legatura de patrunjel
20 gr sare
2 gr piper
2 gr boia dulce

Mod de preparare:
Muschiul se curata de pielita, se condimenteaza, se unge cu jumatate din cantitatea de ulei, se frige la cuptor (sau se prajeste) pe ambele parti. In restul de ulei se inabusa ceapa tocata, ardeiul taiat felii si ciupercile taiate in bucati si apoi se lasa racit. Se adauga apoi albusul, verdeata, sarea, piperul si se amesteca bine.Foietajul se intinde bine masa, se aseaza in lungime compozitia de ciuperci si bucata de muschi fript, se ruleaza in foietaj si se pune intr-o tava unsa cu ulei.
Se unge cu galbenusul si se coace la 200 grade C pentru 30 minute.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu