Ingrediente:
1 cana de orez
3 oua
100 g legume (dupa preferinte)
1 lingurita sos (dupa preferinte)
sare
sare
Mod de preparare:
Se pune la fiert cana de orez cu 3 cani de apa si sare.
Dupa ce a inceput sa fiarba se da focul mic si se mai fierbe in jur de 15-20 de minute.
Cind este aproape gata se da de pe foc si se lasa inca 10 minute, acoperit, sa se absoarba si restul de apa.
Dupa cele 10 minute se amesteca cu furculita ca sa se dezlipeasca.
Se bat ouale si se face o omleta amestecand pana se face bucatele mici.
Se bat ouale si se face o omleta amestecand pana se face bucatele mici.
Se adauga in tigaie legumele, orezul si sosul.
Se mai amesteca 1 minut sa se omogenizeze.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu